Молодь за безпечну працю

IMG_0096-150x150 IMG_0107-150x150

 

 

 

 

За ініціативою Міжнародної організації праці (МОП) для привернення уваги світової спільноти до питань охорони праці та смертності працівників на робочому місці щорічно, починаючи з 2002 року, понад 100 країн світу 28 квітня відзначають Всесвітній день охорони праці. Україна відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685 також відмічає цю дату.

Гірничо-екологічний факультет Житомирського державного технологічного університету підтримав дану ініціативу. 24 квітня 2013 року в аудиторії 316 відбувся круглий стіл на тему:
« Молодь за безпечну працю » за участі начальника фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань м. Житомира Піхулі Володимира Петровича, завідувача кафедрою геотехнології ім. М.Т. Бакка, Кальчука С.В. та провідного викладача дисципліни охорона праці Дерев’янко О.В. та студентів 4 курсу гірничо-екологічного факультету. Під час роботи обговорювалися актуальні питання покращення безпеки та умов праці на виробництві, зменшення рівня виробничого травматизму та професійних захворювань, нормативно – правового регулювання охорони праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *